GROOTSTE INKOOPCENTRUM EN OPLEIDINGSINSTITUUT VOOR MANICURE, WELLNESS EN NAGELSTYLING
 

Sparitual Category

       HOME PAGINA  >>Gel  >>Stain Resistant Topcoat

ItemID : 3190

Stain Resistant Topcoat

Onze Prijs: €17.95
Iedereen herkent dit wel: net een prachtige nieuwe set nagels geplaatst maar na enkele dagen treedt er al verkleuring op door bijvoorbeeld roken, de zonnebank of door haarverf.

Speciaal voor dit probleem is Young Nails al lange tijd bezig met het ontwikkelen van de perfecte oplossing: de STAIN RESISTANT TOPCOAT! Een ware innovatie op de markt en een verademing voor iedere nagelstyliste. Vormt het perfecte schild tegen invloeden van buitenaf en is bestand tegen o.a. haarverf, roken en de zonnebank. Zelfs kapsters kunnen een witte kleur dragen op de nagels én weken behouden.

Applicatie van de STAIN RESISTANT TOPCOAT gaat dankzij de zeer prettige substantie gemakkelijk en snel. De Topcoat is te gebruiken over alle systemen (denk aan gel, acryl, SlickPour etc.). Ook kun je de Topcoat gebruiken over iedere gellak mits deze aangebracht is over een product zoals SlickPour, Acryl of Gel.

Uithardingstijd is 60 seconden in de LED en 120 seconden in de UV. Verwijder de plaklaag met PURE ACETON voor optimale bescherming.
Aantal